Τηλ. επικοινωνίας:

Support: +30 2310 615 146
0049 170 3822233
info.gr@inlineanimals.com

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Inline Animals !

Αριστερά μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει :

Στην κατηγορία „Small“ βρίσκετε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα των Inline Animals, για παιδιά από 3 έως 6 ετών. Τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας είναι κατάλληλα για παιδιά μέχρι 35 kg. Το ύψος της σέλας τους είναι 50 cm..

Στην κατηγορία „MEDIUM“ βρίσκετε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα των InlineAnimals, για παιδιά από 4 έως 9 ετών. Τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας είναι κατάλληλα για παιδιά μέχρι 45 kg.Το ύψος της σέλας τους είναι 64 cm.

ΝΕΟ!!!!! Σας προσφέρουμε για αγορά, μεταχειρισμένα αλογάκια „Inline Animals“, από την σειρά Pro Series! Τα συγκεκριμένα αλογάκια λειτουργούν άψογα (έχουν περάσει επαγγελματικόservice καθώς και επαγγελματικό καθαρισμό). Διαθέσιμα είναι μοντέλα όλων των κατηγοριών (S, M και L). Τα μοντέλα της σειράς Pro Series, χαρακτηρίζονται από ποιο ενισχυμένη κατασκευή και είναι κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Τα συγκεκριμένα μεταχειρισμένα μοντέλα, δεν μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω του online shop! Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε τηλεφωνικώς μαζί μας. Για περεταίρω πληροφορίες και ερωτήσεις, είμαστε στην διάθεση σας!


 

Highlights

Reduziert
EUR 249,00 statt Τιμή: 279,00
Вие спестявате: 10,75%