Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα » Inline Animals Home » Inline Animals Details

Πληροφορίες για τα  INLINE ANIMALS !

Τα αλογάκια  κινούνται  με την βοήθεια  από σταθερά ροδάκια (τύπου Inline-Sκate), για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην κίνηση.Για να κάνετε το αλογάκι μας να περπατήσει και να τρέξει , είναι πάρα πολύ απλό!Το μόνο που πρέπει το παιδί σας  να κάνει , είναι ανοδικές και καθοδικές κινήσεις πάνω στην  σέλα του αλόγου, ακριβώς όπως θα έκανε, εάν ίππευε ένα αληθινό άλογο!

Όλα τα   Inline Animals είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και  διακρίνονται  για την άρτια επεξεργασία τους και την προσοχή στην λεπτομέρεια.

Ένα Inline Animal δεν θα χρησιμεύσει στο παιδί σας μόνο ως  „μέσω μετακίνησης“, αλλά θα γίνει και ο πιστός του φίλος, που δεν θα θέλει να το  αποχωρίζεται.Η απόλυτα ασφαλής κατασκευή τους, καθώς και το απαλό τους τρίχωμα , σε συνδυασμό με τις προσεγμένες λεπτομέρειες, καθιστούν  τα λούτρινα ζώα μας, ένα μοναδικό και ξεχωριστό  παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει  άρτια εμφάνιση  και  εξέχουσα λειτουργικότητα.

Με τα χερούλια, που βρίσκονται στην κάτω μεριά του κεφαλιού του αλόγου, μπορείτε να κατευθύνετε το αλογάκι.Επίσης στην κάτω μεριά του αλόγου,  υπάρχουν  πεντάλ  (στηρίγματα) ποδιών , τα οποία εξασφαλίζουν ένα σταθερό στήριγμα και ταυτόχρονα υποστηρίζουν (διευκολύνουν) την διαδικασία κίνησης του αλόγου.

Η επαναστατική   κατασκευή τους ,  επιτρέπει  την κίνηση των παιδιών σας με ευχάριστο τρόπο και με μορφή παιχνιδιού.
Αυτή η καινοτόμος κατασκευή τους, χαρίζει στα παιχνίδια Inline Animals ένα μοναδικό πλεονέκτημα και τα κάνει να ξεχωρίζουν, απέναντι στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους τους ( μετακίνησης ) τα οποία γυμνάζουν μόνο συγκεκριμένους μυς του σώματος.

 

  • Χερούλια σταθερά και φιλικά προς το δέρμα , για στήριξη και για καθοδήγηση του αλόγου .
  • AlternativtextΥψηλής ποιότητας ροδάκια (τύπου Inline-Sκate) με πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας .
  • AlternativtextMαλακή και σταθερή σέλα με ανοδικές και καθοδικές κινήσεις πάνω στην σέλα , κινείται το άλογο .
  • AlternativtextΣτερεά και ανθεκτικά πεντάλ (στηρίγματα) ποδιών , εξασφαλίζουν ένα σταθερό στήριγμα .
  • AlternativtextΜε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια , όπως στο χαλινάρι και το απαλό και χνουδωτό τρίχωμα .
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!